post

Apartmani Budimlija- Apartman S5

Apartmani Budimlija- Apartman S5 se nalazi u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade.

Apartman S4 ima 2 odvojene spavaće sobe, čajnu kuhinju … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija- Apartman S4

Apartmani Budimlija- Apartman S4 se nalazi u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade.

Apartman S4 ima 2 odvojene spavaće sobe, čajnu kuhinju … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija- Apartman S3

Apartmani Budimlija- Apartman S3 se nalazi u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade.

Apartman S3 ima odvojenu spavaću sobu, čajnu kuhinju i kupatilo. … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Studio S2

Apartmani Budimlija – Studio S2 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade..

Studio je opremljen sa 2 singl ležaja, čajnom kuhinjom … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Apartman 77

Apartmani Budimlija – Apartman 77 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači. Apartman je smešten u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Apartman 20

Apartmani Budimlija – Apartman 20 nalazi se u  ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je na III spratu u zgradi koja nema lift.

Apartman ima odvojenu … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Studio 4

Apartmani „Budimlija“ – Studio 4 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je na I spartu.

Studio ima smeštajni deo, dnevni boravak, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Studio 14

Apartmani „Budimlija“ – Studio 14 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Studio je smešten na II spartu u zgradi koja nema lift.

Studio ima smeštajni … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija -Apartman 78

Apartmani Budimlija – Apartman 78 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači. Apartman je smešten u mirnom delu banje, u blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Studio 91

Apartmani Budimlija – Studio 91 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači u blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Studio ima 2 sigle ležaja, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i veliku prostranu terasu sa pogledom na planinu Gučevo.… Pročitaj više...