U samom centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo smešteni su apartmani.

Apartmani se nalaze na dve lokacije na svega 150m od banjskog lečilišta. Apartmani 1 nalaze se u ulici Zdravka Mašanovića bb. Apartmani  2 nalaze se u ulici 28. Slavonske divizije bb.

Apartmani  preko 5 godina posluju u oblasti turizma. Tokom prethodnih godina, trudili smo se da unapredimo poslovanje i da svojom ponudom možemo zadovoljiti potrebe svojih gostiju. Posebnu satisfakciju daju nam naši gosti koji se iz godine u godinu ponovo vraćaju.

Osluškujući zahteve tržišta, izvršili smo i male korekcije u okviru ponude i samog načina poslovanja, a sve u cilju da lakše ostvarimo saradnju.

Na početku osnivanja firme, u ponudi smo imali svega 5 apartmana. Danas gostima možemo ponuditi boravak u skoro 20 apartmana opremljenih sadržajima za potpun odmor i relaksaciju uključujući kablovsku televiziju, wi-fi internet, klima uređaje.

Pored individualnog izdavanja apartmana, svoje poslovanje usmerili smo i na grupne turističe dolaske, organizovanje seminara i priprema sportista. Sa grupom naših saradnika za Vas možemo da organizujemo i brojne izlete.

Ukoliko imate neke ideje ili Vam treba pomoć da osmislite Vaš idealni odmor slobodno nam se obradite.