post

Apartmani Budimlija- Apartman S5

Apartmani Budimlija- Apartman S5 se nalazi u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade.

Apartman S4 ima 2 odvojene spavaće sobe, čajnu kuhinju … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija- Apartman S4

Apartmani Budimlija- Apartman S4 se nalazi u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade.

Apartman S4 ima 2 odvojene spavaće sobe, čajnu kuhinju … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija- Apartman S3

Apartmani Budimlija- Apartman S3 se nalazi u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade.

Apartman S3 ima odvojenu spavaću sobu, čajnu kuhinju i kupatilo. … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Studio S2

Apartmani Budimlija – Studio S2 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je u prizemlju zgrade..

Studio je opremljen sa 2 singl ležaja, čajnom kuhinjom … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Apartman 20

Apartmani Budimlija – Apartman 20 nalazi se u  ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je na III spratu u zgradi koja nema lift.

Apartman ima odvojenu … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Studio 4

Apartmani „Budimlija“ – Studio 4 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je na I spartu.

Studio ima smeštajni deo, dnevni boravak, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Studio 14

Apartmani „Budimlija“ – Studio 14 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Studio je smešten na II spartu u zgradi koja nema lift.

Studio ima smeštajni … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Studio 8

Apartmani „Budimlija“ – Studio 8 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i u neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Studio je smešten na I spartu u zgradi koja nema lift.

Studio ima smeštajni … Pročitaj više...

post

Apartmani „Budimlija“ – Apartman 11

Apartman 11 nalazi se u ulici 28. Slavonske divizije bb u Banji Koviljači uz sam obod banjskog parka i neposrednoj blizini Specijalne bolnice. Smešten je na III spratu u zgradi koja nema lift.

Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa … Pročitaj više...