post

Apartmani Budimlija – Apartman 77

Apartmani Budimlija – Apartman 77 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači. Apartman je smešten u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija -Apartman 78

Apartmani Budimlija – Apartman 78 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači. Apartman je smešten u mirnom delu banje, u blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Studio 91

Apartmani Budimlija – Studio 91 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači u blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Studio ima 2 sigle ležaja, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i veliku prostranu terasu sa pogledom na planinu Gučevo.… Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Apartman 92

Apartmani Budimlija – Apartman 92 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači u blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i veliku prostranu terasu sa pogledom na … Pročitaj više...

post

Apartmani Budimlija – Apartman 93

 

Apartmani Budimlija – Apartman 93 nalazi se u ulici Zdravka Mašanovića bb u Banji Koviljači u blizini banjskog parka i Specijalne bolnice.

Apartman ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i veliku prostranu terasu sa pogledom … Pročitaj više...